alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Kattmat four friends sensi cat 6kg

Kattmat four friends sensi cat 6kg
På grund av felköp säljer jag en oöppnad säck kattmat 6kg.
Bäst före datum den 23/7-2018
FOUR FRIENDS Sensi Cat & Potato är ett komplett torrfoder till den känsliga katten likväl som katten som behöver en extra boost i maten eller är extra kräsen.
Fodret är spannmålsfritt med endast potatis som kolhydratkälla och rent ankkött som proteinkälla.
Smakligheten är extrem så akta händerna vid utfodring!
Mer information
• Högt köttinnehåll - Fodret innehåller inget tillsatt gluten (vegetabiliskt protein).
• Aloe Vera - En välkänd botanisk växt som använts i århundraden runt om i världen. Aloe Vera är en köttig växt som tillhör liljefamiljen och är en egen undergrupp som består av flera hundra olika växter. Av dessa är Aloe barbadensis miller, eller Aloe Vera, den som är mest kraftfull.
• Hög smaklighet - Helt naturliga smakämnen tillsammans med den höga köttmängden ger en hög smaklighet.
• Naturliga konserveringsmedel - Fodret är helt naturligt konserverat med blandade tokoferoler, alltså vanligt E-vitamin, och helt utan kemiska konserveringsmedel.
• MOS & FOS - Ett tillskott på mannan-oligosackarider och frukto-oligosackarider i fodret fungerar som prebiotika för att upprätthålla kattens tarmflora i topptrim.
• Inga onödiga ingredienser - Alla råvaror i innehållsförteckningen har ett näringsmässigt syfte. Därför hittar du bl.a. inte mejeriprodukter, soja eller vete bland ingredienserna.
• Laxolja - I fodret finns tillsatt laxolja som kompletterande fettkälla, för des sunika omegasammansättning. Tillsammans med det rena kycklingfettet bidrar det till utmärkt energikälla, samtidigt som pälsen får djup glans och huden stärks.
Normal pris 529kr nu 200kr
200 kr3 juni 2017
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information